Stichting Streetlight MinistriesNieuws

Evangelist Ruud Phaf reist regelmatig naar India, Pakistan, China en Afrika om daar de boodschap van Jezus liefde te prediken aan de armen. God heeft hem een grote bewogenheid gegeven voor deze volkeren.

Zendingsreis India 2015

Image 01

Verslag India reis, 2015

De zendingsreis 2015 naar Kerala, zuid India was heel gezegend. Het was wel een vermoeiende reis. Ik weet nu ook wat het is dat Paulus in 2 Korinthe 6 vers 5 aanhaalt, 'nachten zonder slaap'. Deze ervaring kan ik nu dus ook delen, maar prijst God, iedere dag gaf Hij mij nieuwe kracht. De plaatsen van bediening lagen ruim 300 km uit elkaar, reizen met een bus door de bergen was een bijzonder avontuur en een geloofsbeproeving. Regelmatig had de bus bijna een aanrijding, prijst God voor zijn bewarende hand.

Meer

Klik op de foto's.

Nieuwe zendingsreizen


Nieuwe plannen zijn in voorbereiding.

De Stichting is dringend opzoek naar mensen die bereid zijn om voor het zendingswerk te bidden en het werk financieel te ondersteunen.

Daarnaast hebben we regelmatige sponsors nodig die ons maandelijks willen helpen met een klein bedrag.

Laat ons zo het mogelijk even weten, als u wat kunt doen.Giften zijn aftrekbaar voor de inkomsten belasting, want de Stichting heeft een ANBI aanstelling van de belastingdienst. Voor gegevens KLIK HIER.

Copyright © 2015 Stichting Streetlight Ministries, Utrecht - E-mail:info@streetlightministries.nl